Tilbehør til døre og vinduer

Lander & Co står klar, når du skal skifte dørlåse, sålbænke og indvendige lysninger.

Indvendige præfabrikerede lysninger

Ved udskiftning af vinduer og døre, erl det nogen gange hensigtsmæssigt at udskifte eksisterende gamle træ lysninger, således at man kan få den optimale løsning, både isolerings mæssigt, men man får også en yderst flot løsning og finish.

Efter endt montage, vil det ikke være nødvendigt at få en maler til at spartle eller male, da de er færdig behandlet fra fabrik.

Nye sålbænke ?

​Før i tiden brugte man kakler eller bedre kendt som fliser, til sålbænke. De kan være gået løs med tiden, eller fugerne falder ud. Vi kan både tilbyde kunstskiffer eller rulleskifte som nye sålbænke.

    

Nye låse – 5 stift, 6 stift eller hvad med 12 stift?

​Ja mulighederne er mange, men hvad skal man vælge. 5 stifts låse, er ikke længere tilladt til privat byggeri, da de ikke er sikre nok, de er bedre kendt som 'bankenøgle' 6 stifts låse, er standart ved alle producenter, on de hedder RUKO, ISI eller JASA, så er de lige sikre, og man kan alle steder få lavet ekstra nøgler eller flere låse. Lander & Gerlach, kan tilbyde mod en lille merpris, at levere alle låsene til de nye døre i den nye serie fra RUKO serie 1200.

Serie 1200

Ruko Serie 1200 er et sikkerhedsprodukt med d12 teknologi til private hjem. d12 teknologi er en særlig teknologi, og hvor navnet stammer fra, ses tydeligt når man kigger på cylinderen.

Hullet i cylinderen hvor nøglen sættes ind – i fagsproget kaldet profilen – er formet som et d, og den form har Ruko patent på. Tallet 12 er antallet af koder på nøglen. Serie 1200 har dermed dobbelt så mange skæringer på nøglen som eksempelvis Serie 600, og Serie 1200 er derfor væsentlig mere sikker.

  • Fakta om Serie 1200• Opfylder DS/EN 1303
  • Bore-sikring
  • Dirke-sikring
  • Patenteret profil
  • Patenteret d12 teknologi
  • Nøgler af nysølv
  • Nøgler kan kun kopieres af godkendt Ruko forhandler

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud