Snedker

Vi udfører alle typer bygningssnedkeri og kan løse selv de mest specielle opgaver, hvad enten du skal have lavet en speciel løsning til køkkenet, et unikt reolarrangement til boligen eller en anden snedkeropgave, der skal bygges specielt efter dine mål og boligens behov.

En god og professionel rådgivning

Står du og mangler en dygtig snedker, så tag Lander & Co med på råd. Vores snedkermester Lasse Gerlach har mange års erfaring som snedker og kan tilbyde mange forskellige løsninger.

Vi kommer med forskellige ideer og løsninger. Har du ikke selv den gode ide til, hvad den bedste løsning vil være, så kan vi hjælpe.

Find inspiration

Vi lægger stor vægt på en god og professionel rådgivning. Vi lytter til dine ønsker og eventuelle ideer og gennemgår opgaven sammen med dig og kommer med forskellige løsningsforslag. Vi kan fortælle, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre, og hvad der rent økonomisk og kvalitetsmæssigt hænger bedst sammen.

Når du lader os stå for snedkeropgaven, er du garanteret et solidt håndværk og et smukt resultat i højeste kvalitet. Kontakt os gerne på telefon +45 30 50 44 55, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud