Professionel maler i Svendborg

Søger du en professionel og erfaren maler i Svendborg? Vi er i 2020 nomineret som Årets håndværker for 4. år i træk, og vi udfører malerarbejde og tapesering i bedste håndværkskvalitet på hele Fyn til ganske fornuftige priser. 


Vi sikrer et smukt resultat og udfører alle typer maleropgaver

Trænger din villa, lejlighed, garage eller sommerhus til fornyelse eller et helt nyt og frisk look? Vi opsætter væv og filt, og vi løser maleropgaver både inde og ude på alt fra træværk, vådrumsflader, vinduer, vægge, lofter og facader.

Vi udfører alle former for maleropgaver:

- Filtopsætning
- Tapet, væv og tapesering
- Vinduer
- Træværk
- Badeværelse og vådrum
- Vægge og lofter
- Alt i træværk
– Facademaling af villa

Maling af fineste kvalitet

Lander & Gerlach anvender udelukkende kvalitetsmaling fra Flügger farver, der sikrer et smukt og holdbart resultat, som du bliver glad for mange år frem.

Savner du vejledning og gode råd?

Det kan være svært at vælge den helt rigtige farve og tekstur til dit hjem. Vi rådgiver dig altid, når du skal tage disse store beslutninger, der uden tvivl kommer til at præge dit liv, din trivsel og dit humør i fremtiden. Gode kvalitetsbevidste råd fra os er den absolut bedste start på dit kommende malerprojek, som Lander & Gerlach uden tvivl kan give dig.
Vi sikrer kvalitets malerarbejde med garanti

Lander & Gerlach er en rigtig maler og derfor også er medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Dermed er du garanteret en høj kvalitet i slutresultatet og at vi udfører alle maleropgaver helt korrekt. Alle malere er faglærte og med garantiordningen er du dækket ind for op til 100.000 kr. i udbedringsomkostninger, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere om garantiordningen

Danske Malermestres Garantiordning logo

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud