​​Pæne og holdbare facadedøre

Din facadedør er det første, du ser, når du kommer hjem. Det er også det første, dine gæster ser, når de kommer på besøg. En pæn facadedør kan gøre meget for helhedsindtrykket af dit hus.

Facadedøre for enhver smag

Samtidig er det vigtigt, at det er en dør, du bliver glad for at se, når du kommer hjem, og ikke en hvor du går og ærgrer dig over, at den trænger til maling eller udskiftning. Hos Lander & Co har vi et bredt udvalg af facadedøre. Vi føler os derfor sikre på, at der også er noget, der falder i din smag og passer til dit hus.

Stort udvalg af plade- og rammedøre til facadedøre

​Hos Lander og Gerlach har vi et stort udvalg af facadedøre, som du kan vælge imellem. Hos os kan du vælge imellem en rammedør og en pladedør.

En rammedør er en, hvor der isættes glasfelter eller fyldningsfelter. Du kan vælge sprosser i mange størrelser lige fra 25 mm til 110 mm. Det kommer helt an på din smag og stil, og hvad du mener, passer til dit hus.

En pladedør er en fuldt isoleret dør på op til 68 mm tykkelse. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige former for udskæringer. Igen er det op til dig, hvad du mener, passer til dit hus.

Renovering fremfor udskiftning

Som sagt har du mange muligheder, når du skal have udskiftet eller renoveret din dør. Du er altid velkommen til at kontakte os i Lander & Co i Svendborg på Fyn, hvis du har spørgsmål til, hvordan dine vinduer kan tyverisikres bedst muligt, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem. Ring til os på +45 30 50 44 55.

Velfac Vinduesmester

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud