Udstilling af vinduer fra VELFAC

Hos Lander & Co har vi åbnet en VELFAC vinduesudstilling, så du har mulighed for at opleve dine vinduer og døre, inden du køber dem. Du kan helt sikkert finde både vinduer og døre, der passer til din boligtype. 

Bliv inspireret med vores vinduesudstilling på Fyn

Vi åbner vores vinduesudstilling lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 10-14. 

Du er velkommen til at besøge vores vinduesudstilling, hvad enten om du er interesseret i at se udvalget af vinduer og døre fra VELFAC, eller du har brug for rådgivning i valg af de rette vinduer. Du har også mulighed for at se et udvalg af vinduer i vores galleri, længere nede på siden.

Besøg vores VELFAC udstilling

Vil du se VELFACS produktserie, inden du bestiller er du velkommen til at besøge vores vinduesudstilling, som er beliggende i Svendborg. Adressen er Håndværkervænget 5, 5700 Svendborg. Her får du rådgivning i valg af de rette vinduer til din bolig. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 30 50 44 55 eller sende os en mail på sune@lander-gerlach.dk.


Sune og Lasse

Få rådgivning fra en certificeret VELFAC VinduesMester

Det kan være en svær beslutning at finde de vinduer, som passer bedst til dit hus. Som certificeret VELFAC VinduesMester, er vi specialister og kan rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og din bolig. Vi er med hele vejen - lige fra den indledende snak om, hvad du har brug for til professionel montering af dine nye vinduer. I vores udstilling kan du se og opleve udvalget af forskellige vinduestyper fra VELFAC.

Vi forhandler produktserier som "VELFAC Classic", "VELFAC Ribo", "VELFAC 200 Energy".

VELFAC - Dansk produceret vinduer

Vi forhandler VELFAC vinduer, der med mere end 50 års erfaring er et solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Vi brænder for ægte kvalitetshåndværk og med vinduer fra VELFAC, er du garanteret et holdbart dansk design, høj kvalitet og som er gennemtestet - alt sammen som er med til at skabe tryghed.

Åbningstider i vores vinduesudstilling

Kom og besøg vores vinduesudstilling i Svendborg på Fyn.
Vi åbner vores vinduesudstilling lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 10-14. 

Man: 8-17
Tirs: Åbent efter aftale
Ons: 8-17
Tors: Åbent efter aftale 
Fre: Åbent efter aftale 

Det kan du opleve i vores udstilling:  

VELFAC Classic

VELFAC Ribo

VELFAC 200 Energy

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud