Udskiftning og renovering af dør

Hos Lander & Gerlach har vi stor erfaring med at udskifte og renovere døre.

En hoveddør fra Lander & Gerlach bliver du glad for at se hver gang

Din hoveddør er det første, du ser, når du kommer hjem. Det er også det første, dine gæster ser, når de kommer på besøg. Det er derfor vigtigt, at det er en dør, du bliver glad for at se, når du kommer hjem, og en dør, du føler dig tryg ved at præsentere andre for. 

Stort udvalg af plade- og rammedøre

Hvis du vil have en helt ny hoveddør, har vi hos Lander & Gerlach et stort udvalg af døre, som du kan vælge imellem. Hos os kan du vælge imellem en rammedør og en pladedør.

En rammedør er en, hvor der isættes glasfelter eller fyldningsfelter. Du kan vælge sprosser i mange størrelser lige fra 25 mm til 110 mm. Det kommer helt an på din smag og stil, og hvad du mener, passer til dit hus.

En pladedør er en fuldt isoleret dør på op til 68 mm tykkelse. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige former for udskæringer. Igen er det op til dig, hvad du mener, passer til dit hus.

Renovering fremfor udskiftning

Du behøver ikke nødvendigvis at udskifte hele din dør, selvom du er træt af den. Hos Lander & Gerlach har vi stor erfaring med at renovere døre. At beholde den oprindelige dør kan være med til at bevare husets originale stil.

Som sagt har du mange muligheder, når du skal have udskiftet eller renoveret din dør. Du er altid velkommen til at kontakte os i Lander & Gerlach i Svendborg på Fyn, hvis du har spørgsmål til, hvordan dine vinduer kan tyverisikres bedst muligt, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem. 

Velfac Vinduesmester

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud