Låse til døre fra Lander & Co

Når du får udskiftet eller renoveret din dør, er det ikke bare vigtigt, at den er pæn og indbydende. Den skulle også gerne kunne holde uindbudte gæster ude.

Føl dig tryg og sikker 

Hos Langer & Gerlach har vi et bredt udvalg af dørlåse og forskellige former for tyverisikring af døre. Vi ved, at det er noget af det vigtigste, at man kan føle sig tryg og sikker i sit eget hjem, både når man er der, og når man forlader det.

Derfor taler vi altid med vores kunder om, hvordan de kan sikre deres døre bedst muligt. For Lander & Gerlach er vores kunders sikkerhed og tilfredshed med vores arbejde nemlig noget af det vigtigste.

Forskellige typer låse og tyverisikring af døre

Hos Lander og Gerlach fører vi både 6 stift og 12 stift låse til døre. Låsene er en god tyverisikring af døren. 6 stift dørlåsene er standard i byggeri i dag og fås i Ruko, ISI og JASA.

12 stift har dobbelt så mange skæringer som en 6 stift. 12 stift fås kun i Ruko modeller, da låsen er lavet i en d-form, som Ruko har patent på. Vores normale låse til døre vil være en 6 stift løsning, men for en merpris kan du få en 12 stift lås til tyverisikring af din dør.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål

Vi har mange forskellige slags låse til døre og tyvesikring af døre hos Lander & Co i Svendborg på Fyn. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan din dør kan tyverisikres bedst muligt, eller du gerne vil booke os til at komme og lave dem.

Velfac Vinduesmester

Teamet

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud helt gratis.
Skriv en besked eller giv os til kald på +45 30 50 44 55

Bestil et gratis tilbud